Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

14, 16 та 18 лютого Укрзалізниця запускає «Потяг до тебе»! Романтичний експрес, який минулого року став справжнім хітом серед пасажирів, повертається в оновленому вигляді – не тільки у Києві, але й у Львові. Цьогоріч романтичні експреси також матимуть приємні поетичні сюрпризи для захисників та захисниць від «Видавництва Старого Лева» та класика української поезії Сергія Жадана.

Половину місць буде безкоштовно надано пораненим військовослужбовцям на реабілітації, щоб ті, завдяки кому всі ми маємо можливість безпечно подорожувати країною, змогли провести час зі своїми половинками. 

На пасажирів очікує романтична подорож справжнім паровозом, у новенькому вагоні, в купе на двох, під романтичну музику, з можливістю замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря наших дипломатичних рейсів Євгена Клопотенка.

Подорож Києвом і Львовом триватиме трохи більше 2 годин, починаючись і завершуючись на Центральному вокзалі.  Відправлення 14, 16 та 18 лютого у Львові о 18:55, у Києві о 19:10. У разі повітряної тривоги після початку руху поїзда він продовжить рух до кінцевої зупинки чітко за графіком. Посадка та висадка під час тривоги – через підземні переходи у Києві та обхідними сходами у Львові. Продаж квитків відкриється 9 лютого о 17:00 виключно в застосунку Укрзалізниці. Знайти «Потяг до тебе» в застосунку можна за запитом Київ-Пасажирський — Київ-Романтичний, а також Львів — Львів-Романтичний.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage